neljapäev, 6. märts 2008

88. Tagasi Rotermannis


Tallinn, 5. märts 2008

Kasutasin ilusat ilma kasulikult ja piltlesin Rotermanni kvartalis. Võiks saada prožektorit selle kupatuse kohal omatahtsi liigutada, aga kahjuks tuleb vist mingil päeval koolist jalga lasta ja eeldada, et päike püsib seal, kus vaja.

Vaatasin, kas eelmisest korrast silma jäänud peegeldus on alles, oli küll.
Jätkuvalt linna kõige tuulisem koht, seekord sai lisaks näha, kuidas vähesedki kliendid libedaks muutunud kalletel liugu lasevad. Pensioniealised liulaskjad siis. Pildile jäi siiski trepp peale.

Muutusin vahepeal kultuursemaks ja koitsin enesele, et Aldo Rossi San Calaldo surnuaed (tuhaurnide majakohtasi) ja Oranž maja (Kosmos) on kaks tilka vett.

A Rotermann saab päris kreisit arhitektuuri täis, aastaks 2012 siis. Vaata ka.
Enam Europalist kulturi!

(btw: sinna tuleb ka Stalkeri tänav :) )

***

Nädalavahetusel mängisin veega, tore oli.


Pühapäeval eksisin kuhugi Balti jaama turu kaltsukasse ära, krappraadiost tuli Queeni Under Pressure. Kunagi ammu-ammu tõi hr Jõuluvana mulle 3 kassetti Queeni, ümbristel olid mingid kummalised naiseriietes mehed, keda ema väitis homoseksuaalid olema, a muusika oli hea ja kassetid sai suhtkoht ribadeks kuulatud. Nüüd siis totaalne tagasiarmumine (nende muusikasse st). Uahh, võimas!
Muuseas olen oma vanematele ikka pagana tänulik, et mulle lapsepõlves kvaliteetmuusikat ette söödeti (kui Sõnajalad välja arvata).


Ekspress vist omaalgatuslikult raha maksma ei kipu, kirjutasin neile täna (ca nädal hiljem) iimeili ja siis uuriti mu rekvisiitide kohta.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

äge pilt!

E

13 märts, 2008 08:24  

Postita kommentaar

<< Home