kolmapäev, 5. detsember 2007

71. TTÜ 2. kursuse ehitustudengi pihtimus!


Tallinn, 22. november 2007

Teine aasta tipis käib, minu poolt omandatud teadmistepagas:
  • stipp - jagad teenitud ainepunktide arvu läbitud semestrite arvuga, kui saad üle 20, oled eelistatud seisus. Arvesse läevad ka need AP-d, mis oled saanud kätte talvel enne uue semestri algust ja suvel enne juulit. 800 eek eest kuus saab sööklas 20 korda söönuks.

  • erialavahetamine - on võimalus vahetada oma eriala kuni poole nominaalkestuse jooksul - mul inseneriõppes 5 aastat, seega 2,5 on aega mõelda

  • Teoreem: üliõpilane püsib tasuta kohal ka siis, kui ta ei saa vajalikke ainepunkte kätte - Tõestamiseks vaatleme eelmises punktis kirjeldatud haridussüst. omadust, kaval trikk seisneb selles, et üliõpilane vahetab oma eriala oma erialaks ja kannab vahepeal saadud ainepunktid üle. Formaalselt alustab küll 1. semestrist, aga reaalselt tudeerib eelmise rühmaga edasi. Nagu arvutimängus teine elu vms.

  • standardhõõre - olin [mingil ammusel -toim] nv-l Tartus, jäin keset pühapäeva magama, ärkan tunni pärast üles ja ainus, mida ma unenäost mäletan, on sõna "standardhõõre". MMMMH? mõtted peaks olema absoluutselt mujal, aga alateadvus mõtleb uusi sõnu välja, loodetavasti on ajule tekitatud deformatsioonid elastsed.
    Kaia rääkis lugu, et õppis füüsika II eksamiks ja unenägu seletas talle vektorite tsirkulatsiooni ära. Peale eksamit muidugi. Legendaarsed on õp. Tea Hundi tasandiunenäod.

  • ~6-7 tundi - minu absoluutne rekord siiamaani ühe arvutusliku ülesande järjest lahendamisel, (tehniline mehaanika, õp Hendrik Naar, tagajärgi näeb siit; vedas, et on olemas Mathcad, oleks pidanud kalkulaatorit kasutama... teeks seda vist tänaseni)

  • 30-st 10 - minu rühmast on alles just selline hulk inimesi (3. semestri keskpaigaks)

  • põdemine - 1. semestril käisid enamik (kes praegu alles on) ringi magamata silmad peas ja halasid, palju neil asju teha on, praegu käivad ka kõik ringi ja räägivad tegemist tahtvatest asjadest, aga eriti ei liigutata, põrgu tuleb hiljem
    [põrgu jõudis ametlikult kätte u. novembri 3-4. nädalaga, kestab jõuludeni -toim]

  • Enesetapud MITis - liiguvad ringi kuulujutud, et Massachusetts'i tehnikaülikoolis on "loomulik kadu" 3-4 inimest eksamisessi kohta => meil peaks eriti hea seis olema, googledasin veidi, ega seal ka nii hull pole, küünikud on lausa nimekirja üles pannud.

  • Palju toredaid inimesi (loe: palju on paljuöeldud, aga helged hetked on olemas) - sel aastal on õppejõudude poolelt põnevamaks läinud, alates unistavast romantikust Hendrikust kuni Honda-Tanelini :) Eraldi avastus on Siim Rohtla - TTÜ kaitsvast munarebust võib ilmale tulla ka mitte-pintsaklipslasi - veel on lootust!

Ja pilt ei ole väga irooniline, ainult natuke ;)


edit:

Tähitud kirjad riigiametitest ei tähenda head, minul tühistati nt juhiluba. (õnneks mitte minu süü läbi, varsti peaks jälle korras olema)
Lähimad 2 nädalat on keelatud süüa piimatooteid.
Fotokas ei taha töötada, on-off nupp jupsib.
No aina paremaks läheb.

Lähen ronima oopis. :)

5 Comments:

Anonymous K. said...

Olen siin poole ööni oma piknikulaadses 12-ndas klassis antavat tööd vehkinud (loe japani keelt kuidagi õppinud). Ja sattusin netti näppima ning piilusin sinu blogile. Väga hea oli lugeda, et sa elus ja et see koomiliseks ka muutunud :D
Lõbus oli, tänks

06 detsember, 2007 03:02  
Anonymous Anonymous said...

lugesin 82,7 korda läbi, aa koomikat ei kusagil...
päris ttü kuubis

12 detsember, 2007 01:18  
Anonymous paul said...

nõus kaidi ja anonüümsega!

12 detsember, 2007 18:04  
Anonymous Anonymous said...

nõustun anonüümse pauliga!

13 detsember, 2007 04:38  
Anonymous Rohtla said...

Hehehe. Guugeldasin ennast ja jõudsin siia. Ma võtan seda kui komplimenti.

11 veebruar, 2009 16:39  

Postita kommentaar

<< Home