pühapäev, 5. november 2006

Lõhkised püksid ja muud loomad


KuMu, 4. november 2006

Kumus on Briti loodusfoto 2005. Teen sama, mida kogu ülejäänud maailmgi, ja soovitan seda teile, vaadata on palju. Käige ära.

Ja Saiakangi teenijaskonnal paistab arenemisruumi olevat, peale keskmisele välismaalasele naeratamise võiks ju idee poolest muudki osata. Nohjah, päevad pikad ja stress muidugi kõvem kui muudes keerviiderites, äkki lõi see välja. Aga eilsesse suutsid nad sellegipoolest tõrva tilgutada, aitäh. Mõnda aega vähemalt seda kohta enam ei taha. Novat, nüüd pidi halama muus osas toreda päeva üle.

Kui natuke tahta, siis Radisson SASi katusel võib muide peene häälega kriisata "Õu, Džäk, aim flaing!" ehk siis Titanicu "lendamise" tunde saab kätte, pange nüüd torn veel liikuma ka :) Tuli välja, et Tallinn ikkagi on linn, tuledes ja värk. Märkus iseendale: teinekord klõpsuta vasakule edasi ka.

---

Ja üks kiri ka:

Kes saaks aidata?
Vabandan, et kirjutan oma isiklikust murest, aga isana teisiti ei saa.
Nimelt diagnoositi minu tütrel mõned päevad tagasi leukeemia äge vorm ja ta on Tartus ravil. Paraku napib ülekannete tegemiseks üsnagi haruldast 0 Rh negatiivset verd.
Kui mõnel teie tuttaval peaks olema selle grupi veri ja ta on nõus seda Tartu Ülikooli Kliinikumi verekeskuses loovutama, oleksime ülimalt tänulikud.

Tõnu Kees
666 2227
tonu.kees@postimees.ee