neljapäev, 26. oktoober 2006

Sobiv hetk on hingata sisse


Nõmme ääreala, 7. oktoober 2006


Viru raba ääreala (jätkuvalt määramata ja määramatu koht), 14. oktoober 2006

Metsal ja metsal on vahe :)

---

Looduspiltide hulk on viimasel ajal üsna suur. Ma ei tea, kas see on kooli teene või mis, aga meeleolud on sellised, et midagi oluliselt tehnilisemat näha ei tahagi.
Sirgi blogis imestatakse, et mul on militaarmatkadest küll saanud - tundub ka sarnane areng olevat, kaua ikka saab mingeid punkreid imetleda ("imetlema" on siin vale sõna - eriti, kui nendest 95% esteetiline väärtus läheneb koordinaatide alguspunktile vasakult poolt nulli). Või on see lihtsalt asjade loomulik käik.

A, militaarmatkadest, Sanek rääkis, et Laagri komandopunkt ( teema militaar.net'is ja Eiko pildid, millele ma luba küsimata viitan, vabandust) tahetakse maapealt pühkida ja kel tahtmist on, võiks paari nädalaga ära käia - mine tea, uurisin, Saku vald polnud veel mingeid vastavaid lubasid välja andnud, aga kõik võib ka muutuda. Et minge ja käige ära siis.

Mina pühin kõigi lootuste kohaselt homme Tallinna tolmu jalgelt ja põrutan nädalavahetuseks Tartu teist (või Esimest) elu elama. Vägagi meeldiv oleks juba kohal olla, aga üks päev on veel vahel, aga proovime hakkama saada. Rahad on üsna läbi ja läeb häälega. Kes tahab kompanjoniks tulla? :)