esmaspäev, 30. oktoober 2006

Laena salli, Vanemuine


Vanemuise tänav, Tartu, 28. oktoober 2006

Nonii, suur rännumees on vojaažilt tagasi! Tarbatusse siiski ei hääletanud (seoses tormilise ilma ja ootamatu esivanemapoolse sooviga mind finantseerida), hääletasin hoopis Balti jaama, tähh Märdile ;) Rong oli pilgeni inimesi täis ja kuni Tapani seisin kuskil vagunite vahel püsti.

Ja enam-vähem Tartusse jõudmise hetkest saavad sõnad otsa. Öelda on nii palju, aga inimesele vähegi mõistetavaks tegemiseks kuluks liig palju sõnu ning energiat, mida mul kumbagi pole kunagi piisavalt olnud.

Lühidalt: perroon, trepp, pori - heh, kah mul tee, linn või asi - hoop selga! - SOE!, Väga Soe!, Väga Soe!, Väga Soe! etc.

Miskit vist edastub :)

Ja pühapäeval ilmus mingil hetkel Maria välja ja lõhkus diivani ära ja siis pidi lahkuma. Viimsed pilgud linnale ja kakao Maailmas ja saigi teine elu seks korraks läbi, oeijah. Maria lohutas mind veidi ja tutvustas rongis oma sudokumaailmapilti (kõigil on juba oma maailmamudel, peaks ka moodsaks hakkama ja midagi välja mõtlema), vähemalt ei löönud mu labiilne närvisüsteem välja (diagnoositi KRA arstlikus komisjonis viieminutise vestluse tagajärjel).

Klõpsisin küll palju, aga linna mitte, seega postkaarte siit ei saa.

---

Olin siia juba positiivset posti kirjutamas, kui kuulsin, et Argo on haiglas, vajus öösel 3 korda kokku, nüüd ootab uuringuid. Enda jutu järgi oli tal "üsna pikk kuu". Tuleb välja, et inimvõimetel ikkagi on piirid. Jõudu ja pea vastu.

Ühtlasi paneb taas mõtlema, minul on praeguse seisuga 2 suhteliselt pikka kuud seljataga.

1 Comments:

Anonymous K. said...

We all love Tartu.
Ja tervisi teile.

01 november, 2006 16:33  

Postita kommentaar

<< Home